samba

Jeg har siden 2004 brugt Personalekontoret i Skanderborg som ”buffer” for min arbejdsstyrke. De er opmærksomme og fleksible omkring levering af vikarer til en ordreproducerende virksomhed som vores. De er friske og forstående og leverer altid vikarer af god kvalitet og til tiden, ligeledes er det vigtigt for mig at de har døgnvagt. En samarbejdspartner jeg håber at kunne gøre brug af også i fremtiden.


ArlaFood-logo

Vi bruger Personalekontoret ApS fordi i er lokale og kender os godt. Vi mener at det er nemmere at finde den rigtige når vi skal bruge en medarbejder. Vi har gennem tiden ansat rigtig mange som først er startet igennem jer. I ved nogen, hvem det er vi gerne vil have, så i laver denne første sortering, det er en stor hjælp for os. Nogen gange har vi selv haft den første samtale, men derefter er sent dem ned til jer og så ansat dem via den vej.


Renosyd

Hvorfor Personalekontoret? Vi har endelig fundet den rette samarbejdspartner. • Vi kan bestille en vikar med specielle krav, selv med meget kort varsel. De svarer altid på telefonen. • Personalekontoret optræder venligt og imødekommende, seriøst og ansvartsfuldt. Renosyd er et affaldsselskab, der er ejet af Odder kommune, Silkeborg kommune og Skanderborg kommune. Vi betjener virksomheder og borgere i et område på 66.123 hektar med i alt cirka 80.000 indbyggere. Renosyd er en moderne og alsidig affaldsvirksomhed med cirka 65 kompetente medarbejdere. Renosyd løser med sit fundament i det kommunale ejerskab og et vedvarende fokus på en teknisk, økonomisk og miljømæssig optimeret drift samfundsrelaterede miljøopgaver for private kunder og erhvervskunder. Vi sætter som en forretningsorienteret aktør i samfundet præg på udviklingen indenfor affaldssektoren.